tisdag 21 april 2009

Nu har det börjat...

Flyttpackning är nu i full rulle! Det ser kaotiskt ut här hemma, grejer överallt och inte verkar det ta slut på saker heller. Hela tiden dyker det upp nya saker som man hade glömt bort! hehe! Men det är väl lite av det som är tjusningen med att flytta. =) Daniel som tar över våran lägenhet var nyss här och kikade en andra gång, knäppte kort och tyckte fortfarande att allt var jättefint. Sen får vi se vad han kan tänka sig att köpa av oss då vi försöker sälja med kyl/frys & spisen. Håller tummarna!

Annars så har det varit en lugn och skön dag, fint väder och träning! :) Körde ett pass imorse, axlar och triceps. Gick riktigt bra och höll ett högt och härligt tempo! Har även lagt in cardio på 30min efter varje pass då det blir promenad eller lätt jogging. Nu saknas bara att slänga in ett cardiopass även på morgonen så blir det bra! Tänkte inleda min deff när flyttningen är över och vi har kommit iordning i den nya lägenheten. Ska bli skoj att se vad som döljer under allt överflöd! :p haha!

Nu blir det lite mer packning och sen får vi se om det blir någon film ikväll. Vi kikade på Slumdog Millionaire igår som var riktigt bra! Den rekomenderar jag starkt! :)

Ha en fortsatt trevlig dag i solen!

1 kommentar:

  1. alltså du är en mupp som inte ens mupparna kan slå. det vet jag starkt att du är ;)
    Mohahaaaaa!

    SvaraRadera