måndag 13 april 2009

Påskmat & Festligheter!

Nu var det ett tag sen man skrev här.. Börjar bli lite dålig på att uppdatera tror jag! :p Hela helgen har bestått av massa påskmat och festligheter. I torsdags blev det en utgång med massa vänner då det var skärtorsdagen. Satt här hemma först och hade riktigt trevligt, sedan begav vi oss till goya där det var full fart. Dansade och drack samt hostade fjädrar hela kvällen! Hehe.. De var nämligen så smarta att de sprutade ut en massa fjädrar istället för skum på krogen, så alla där inne började hosta och försökte så gott det gick att inte andas in dom. En mycket trevlig kväll!

I lördags blev det påskmat hos mamma och pappa med släkt och vänner för att sedan göra en favorit i repris då vi styrde upp en kväll hos Ludde och Bodin först, sedan blev det brända bocken med mycket goda drinkar för att sedan avsluta på goya. Bra med folk även då, hade en riktigt trevlig kväll! Synd bara att min älskling blev ett offer på dansgolvet då någon ramlade och drog med sig henne. Så nu går och omkring med lite skrapsår i pannan och en fin liten bula.. Hehe! Sötnosen!.. :)


Igår så åkte vi hem till min farmor & farfar där det bjöds på påskmat ännu en gång. det var första gången för bejbi att följa med igår, sådär efter 4 år vågade jag ta med henne! :p hehe.. Har aldrig blivit av förrän igår, så hon var nöjd.. :) Åt god mat och myste i det härliga vädret. Sedan blev det hemgång och en mysig kväll framför tv:n med gurka, morötter och dipp samt lite tv-tittande.

Idag så blir det till att åka hem till svärfar och trotsa det trökiga vädret för att styra upp årets första grillning! :) ska bli hur gott som helst att käka grillat med majskolv och lite annat smått och gott. Men först väntar ett hårt bröst och biceps pass på gymmet! Har varit ledig från träningen nu i 1 vecka så nu är jag riktigt laddad! :) Har lagt in en beställning på nya rage2:an så hoppas att det kommer nu till veckan. Ska bli skoj att prova den.

Nu blir det till att diska och städa! Ha en bra dag.. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar