söndag 15 februari 2009

Trötta söndagar...

Varför är man alltid så mycket slöare på söndagar? Känner mig alltid mycket tröttare än vanligt och soffan ser ovanligt skön ut varje gång man går förbi den så man bara måste lägga sig ner. Har jobbat hela dagen idag så nu var det helt underbart att få lägga sig här och bara vara och längta efter sin älskade som kommer hem om ett tag. Nu har hon dansat färdigt för den här gången och varit borta hela helgen, så ikväll blir det mys framför en film och gosa! :)

Gårdagen blev lyckad iallafall! Full fart här hemma med melodifestival, vin och vänner, mycket trevligt. Senare efter tv-tittandet så drog vi vidare till Brända bocken där vi mötte upp Emma som kommit hem + att Ewe och hennes kille var där. Satt där ett tag och pratade om Emmas resa och sen gick vi vidare till Goya där det var sjukt med folk. :) Bra trevligt hade vi, en riktigt lyckad kväll!

Inte mycket jobb till veckan så då passar jag och frugan på att träna ihop vilket ska bli skoj! Jobbar oftast helt olika men denna vecka fick vi ihop det. Så imorgon blir det bröst, biceps och vader som ska få sig ett ordentligt pass. Skönt det ska bli att få pumpa lite! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar